Sådan laver du et kreativt bordkort til din konfirmation


Når du laver bordkort til din konfirmation, er der en del ting, som du skal huske at kigge efter. I denne artikel kan du læse, hvordan du laver et kreativt bordkort.

Udover at fortælle folk, hvor de skal sidde må bordkortene godt være flotte. Ligesom når du skal lave en sangskjuler til konfirmationssange. Her er det din kreative side, der skal ind og spille. Der er rigtig mange forskellige muligheder for at lave et pænt bordkort, der er en ting, som du skal huske: Bordkortet skal være simpelt og elegant, samtidig med at det er flot og kreativt.

Fantasien sætter grænsen!

Der er simpelthen så  mange forskellige muligheder – det er kun din fantasi, der sætter grænsen. Men hvis du alligevel har brug for lidt inspiration, har vi valgt to af vores yndlings ud:

Et bordkort, der kan spises

Du kan også bruge småkager eller andre små snacks. Du kan så skrive navnet med glasur eller på et stykke papir ved siden af.

Bordkort af muffin
Flotte muffin-bordkort

Simpelt bordkort

Du kan sagtens være krativ uden at gøre noget, som er helt unikt og specielt. Eksempelvis, kan du kigge på dette bordkort: Det er helt simpelt og hvidt, men formår alligevel (med sommerfuglen) at være kreativt og specielt.

Simpelt bordkort med sommerfugl

Guide til simpelt kreativt bordkort til konfirmation

Hvis du stadig er i tvivl om, hvordan du laver et godt bordkort til konfirmationen, så har vi herunder prøvet at lave en meget udførlig guide til det mest simple bordkort.

Materialer:

  • Papir i størrelsen A4, A5 eller A6.

  • Saks

  • Blyant

  • Eventuelt farver

 

1. Klip dit papir til A6 størrelse (Kvart A4, halvt A5)

2. Fold papiret på midten som vist på herunder:

3. Fold igen papiret på midten, men kun på den ene halvdel:

4. Du kan nu skrive navnet og eventuelt tegne noget kreativt på forsiden som vist:

Konklusion

Der er mange forskellige måder at lave bordkort på. Det kræver bare en smule kreativitet og lidt tid. Du skal huske at dobbelttjekke navne – der er ikke noget værre end at få et bordkort, hvor ens navn ikke er stavet rigtigt.

Vi håber, at du får en god konfirmation, og at du har styr på det hele. Hvis du har spørgsmål, eller bare gerne vil fortælle om dit kreative bordkort, kan du skrive til os i kommentarerne :)

Leave a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>